Search found 7 matches

by Congo_Toey
Mon Dec 13, 2010 9:14 pm
Forum: TrackIR 5
Topic: TrackIR software 5.1 Final now available - Updated
Replies: 107
Views: 109546

Re: TrackIR software 5.1 beta 1 now available

<t>Hi Seth,<br/> I know you must get annoyed with everyone asking about the 64bit Version that will work with the DCS series. As a software engineer myself I know it take time to do these things and there are also internal business priorities that guide the teams work.<br/> <br/> However as I have m...
by Congo_Toey
Wed Nov 17, 2010 1:26 am
Forum: TrackIR 5
Topic: Strange issue
Replies: 12
Views: 4013

Re: Strange issue

<t>yes the when using the track clip pro, which I have been using and know how to use for well over a year now, the camera is set to the left and yes the three greens are pretty close to vertical and the longer leg is pointing down as usual. It is just sticks around about 30% left or right yaw, but ...
by Congo_Toey
Sat Nov 13, 2010 8:12 am
Forum: TrackIR 5
Topic: Strange issue
Replies: 12
Views: 4013

Re: Strange issue

<t>Well it seems if I use version 4.1.037 and I use the regular hat clip IR reflector then it works.<br/> <br/> However I spent good money on a my track clip pro, so I would really like to use it. Also version 5 of the software is so much easier to use.<br/> <br/> So any ideas how I can get back to ...
by Congo_Toey
Thu Nov 11, 2010 12:25 am
Forum: TrackIR 5
Topic: Strange issue
Replies: 12
Views: 4013

Re: Strange issue

<r>OK Tried the uninstall and reinstall of version 5.x still no joy <E>:(</E><br/> <br/> Also tried uninstall of version 5.x and install 4.1.037, this has some interesting results. At first glance it seems that this worked, however after trying to use, somethings odd happened and when I went back to...
by Congo_Toey
Tue Nov 09, 2010 7:16 pm
Forum: TrackIR 5
Topic: Strange issue
Replies: 12
Views: 4013

Re: Strange issue

<t>Well it was completely new install of the whole computer, so yes it was a clean install.<br/> <br/> Since I have tried uninstalling and reinstalling when connected to different USB ports.<br/> <br/> I didnt delete the directory I will try that tonight.<br/> <br/> I also have not tried using the o...
by Congo_Toey
Tue Nov 09, 2010 2:20 am
Forum: TrackIR 5
Topic: Strange issue
Replies: 12
Views: 4013

Re: Strange issue

<t>Is the device connected directly to the PC, or using a hub?<br/> <br/> Congo_Toey->> It is connected directly to the PC, I have tired all of the USB ports, with same result.<br/> <br/> Have you tried seperating the TrackIR, and the TrackClip pro to separate USB connections?<br/> <br/> Congo_Toey-...
by Congo_Toey
Sun Nov 07, 2010 12:13 am
Forum: TrackIR 5
Topic: Strange issue
Replies: 12
Views: 4013

Strange issue

<t>Hi All,<br/> I am having a strange issue that I have not seen before.<br/> <br/> I have been using the TrackIR 5 and the track Clip Pro for a longtime now and actually use 2 different TrackIR 5's on my flight sim and my driving sim.<br/> <br/> Here is my current issue, my driving sim is Windows V...