Search found 4 matches

by Has981
Thu Sep 24, 2009 12:30 am
Forum: OptiTrack SDK
Topic: OptiTrack SDK and OpenCV trouble!
Replies: 6
Views: 3122

Re: OptiTrack SDK and OpenCV trouble!

Doug, I did as you said and *did not* crash (but as you can guess now I don't have an image to process). Since I'm pretty newbe I'm not quite sure I'm following you on this.. are you suggesting the problem is in the call to GetFrameImage specifically? The parameters look fine to me.
by Has981
Thu Sep 17, 2009 5:55 am
Forum: OptiTrack SDK
Topic: Heap corruption problem
Replies: 9
Views: 5584

Re: Heap corruption problem

Did anybody manage to figure out whats causing this..

I've put up a post earlier about a very similar problem but couldn't find the solution.
by Has981
Tue Sep 15, 2009 12:46 am
Forum: OptiTrack SDK
Topic: OptiTrack SDK and OpenCV trouble!
Replies: 6
Views: 3122

Re: OptiTrack SDK and OpenCV trouble!

<r>Thanks Vincent and Doug for the suggestions...<br/> <br/> As for the # Channels, I've tried reducing that to 1 as suggested but I'm still getting the crash.<br/> <br/> In order to make sure I'm passing the correct-sized buffer to GetFrameImage(), I tried to pass a dynamically created array of byt...
by Has981
Mon Sep 14, 2009 6:02 am
Forum: OptiTrack SDK
Topic: OptiTrack SDK and OpenCV trouble!
Replies: 6
Views: 3122

OptiTrack SDK and OpenCV trouble!

<r>Hi all, I'm trying to use OpenCv with the OptiTrack SDK but I'm getting a crash when calling m_frame->GetFrameImage(...)<br/> <br/> This strange phenomenon seems to happen if certain OpenCv functions are called anywhere in my programme. I've been able to connect to the camera and obtain an OpenCv...