Search found 9 matches

by aluaces
Tue Mar 30, 2010 1:35 am
Forum: OptiTrack Data Streaming
Topic: Error while trying to use NatNetML.dll
Replies: 7
Views: 4081

Re: Error while trying to use NatNetML.dll

The port could be in also use by any other program that could have nothing to do with any other OptiTrack product. You can try to change the port number in the examples to see if it makes the difference.
by aluaces
Tue Mar 30, 2010 1:31 am
Forum: OptiTrack Data Streaming
Topic: Error in VB.net streaming - could not load NatNetML.dll
Replies: 2
Views: 2615

Re: Error in VB.net streaming - could not load NatNetML.dll

I do not know VB, but you can check that the NatNet DLL is present in the system folders or in the working directory of your application.
by aluaces
Tue Mar 30, 2010 1:29 am
Forum: OptiTrack Data Streaming
Topic: Streaming Question
Replies: 19
Views: 15184

Re: Streaming Question

[quote=smith32]I'd really appreciate some C code that uses the NatNet SDK to create a client.
[/quote]

They are already several source code examples in the SDK distribution :)
by aluaces
Tue Mar 23, 2010 11:35 am
Forum: OptiTrack Data Streaming
Topic: Change multicast address and port
Replies: 4
Views: 3647

Re: Change multicast address and port

Thank you Vincent. Being able to change address and port in unicast/multicast would be great!
by aluaces
Mon Mar 22, 2010 4:00 am
Forum: OptiTrack Data Streaming
Topic: Change multicast address and port
Replies: 4
Views: 3647

Change multicast address and port

<r>Hello,<br/> <br/> could it be possible that Tracking Tools or Arena could have an additional option to set the multicast address and port for streaming?<br/> <br/> I have made a few changes to the PacketClient example in NatNet 2.1 SDK to having it work under Linux. The command part works fine, b...
by aluaces
Mon Mar 22, 2010 3:40 am
Forum: OptiTrack Data Streaming
Topic: Port Number for Streaming?
Replies: 1
Views: 1719

Re: Port Number for Streaming?

Tracking Tools and Arena send data to 224.0.0.1 and port 1001.
by aluaces
Wed Dec 23, 2009 5:32 am
Forum: Tracking Tools
Topic: 3D Marker# is 0!
Replies: 6
Views: 2717

Re: 3D Marker# is 0!

<r>Hi Doug,<br/> <br/> thank you very much for all the debugging information. I could see the red rays aiming to my markers, so I went to the cloud reconstruction parameters and found that the "maximum ray length" and the "minimum angle" values were far different from the Arena default ones. After c...
by aluaces
Tue Dec 22, 2009 4:46 am
Forum: Tracking Tools
Topic: 3D Marker# is 0!
Replies: 6
Views: 2717

Re: 3D Marker# is 0!

<t>Hello Vicent,<br/> <br/> when trying to calibrate with TT, I do the wanding process sucessfully. All the cameras have an "Excellent" rating. The problem comes with the second step, the setting of the ground markers. No 3D points are shown on the 3D visor. The frame information reports 36 "2D mark...
by aluaces
Mon Dec 21, 2009 10:22 am
Forum: Tracking Tools
Topic: 3D Marker# is 0!
Replies: 6
Views: 2717

Re: 3D Marker# is 0!

<t>I'm having the same problem:<br/> <br/> - Same version of Tracking Tools (latest, downloaded today).<br/> - Calibration files obtained with Arena, later loaded into TT.<br/> - Tracking Tools in "Status: Live Video" mode.<br/> <br/> I can't see any 3D marker on the screen, although they are certai...