Search found 16 matches

by ThePengoose
Thu Feb 23, 2012 2:24 pm
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Tracking Tools 2.4 Beta 1 - Unable to Calibrate
Replies: 4
Views: 1619

Re: Tracking Tools 2.4 Beta 1 - Unable to Calibrate

<r>* Which exact versions of the software are you referencing when you say "latest"? <br/> <br/> We use v2.3.3 of Tracking Tools and v1.7.3 of Arena<br/> <br/> * How often would you say that the issue occurred in the versions you reference as "latest"? <br/> <br/> About 60% of the time, once it does...
by ThePengoose
Thu Feb 23, 2012 2:17 pm
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Tracking Tools 2.4 Beta 1 - Unable to Calibrate
Replies: 4
Views: 1619

Re: Tracking Tools 2.4 Beta 1 - Unable to Calibrate

We are using 12, VR100:R2 cameras one of which has the filter switcher.

We tried v2.4.0 Beta 1 - 64 Bit
by ThePengoose
Tue Feb 21, 2012 4:05 am
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Arena Crash while wanding
Replies: 9
Views: 3577

Re: Arena Crash while wanding

Thanks, I look forward to trying it out.
by ThePengoose
Tue Feb 21, 2012 4:03 am
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Tracking Tools 2.4 Beta 1 - Unable to Calibrate
Replies: 4
Views: 1619

Tracking Tools 2.4 Beta 1 - Unable to Calibrate

<t>We recently downloaded the latest Beta version of the tracking tools and were not able to calibrate our system with not even a single stroke of the wand. After several attempts we had to revert to the latest, non-beta version of tracking tools.<br/> <br/> As soon as we click "Start Wanding" we im...
by ThePengoose
Tue Feb 14, 2012 6:41 pm
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Arena Crash while wanding
Replies: 9
Views: 3577

Re: Arena Crash while wanding

<t>I saw the camera identifier error message again today in tracking tools on a completely different OptiTrack system. This system was running 12 cameras with 3 OptiHubs and has been used off and on for the last couple of years. <br/> <br/> This error occured with the tracking tools version released...
by ThePengoose
Sun Feb 05, 2012 5:18 am
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Arena Crash while wanding
Replies: 9
Views: 3577

Re: Arena Crash while wanding

<t>Just to update... This problem, along with the camera identifier changed message popped up again. We have been capturing for a couple of weeks now with no problem. I have listed some statements below which may mean nothing but might assist in determining the problem. I have tried to analyze this ...
by ThePengoose
Tue Jan 10, 2012 11:11 pm
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Arena Crash while wanding
Replies: 9
Views: 3577

Re: Arena Crash while wanding

<t>Mike, <br/> <br/> This issue is exactly what we were seeing with the latest Arena. The crash seemed to happen while wanding and we are seeing the same frame rate drops just before the crash.<br/> <br/> We have the same exact setup as this user, was there a resolution to this problem?<br/> <br/> T...
by ThePengoose
Tue Jan 10, 2012 11:02 pm
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Camera identifier Error During Calibration
Replies: 4
Views: 1874

Re: Camera identifier Error During Calibration

<t>Thanks for the information. We were able to eliminate this error by switch to yet another PC which had all USB 2.0 & USB 3.0 and is an overall faster machine. The machines we were using, we had used before with no problems however it was with earlier versions of Arena.<br/> <br/> Currently, t...
by ThePengoose
Tue Jan 10, 2012 1:51 am
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Camera identifier Error During Calibration
Replies: 4
Views: 1874

Re: Camera identifier Error During Calibration

<t>I have added some additional information which was left out of the original post and/or is new information that was just discovered. These items are listed below:<br/> <br/> - Both the OptiHubs w/Cameras are on different USB 2.0 Host controllers and are running at high speed<br/> <br/> - We are o...
by ThePengoose
Mon Jan 09, 2012 7:04 pm
Forum: General OptiTrack Support
Topic: Camera identifier Error During Calibration
Replies: 4
Views: 1874

Camera identifier Error During Calibration

<t>We have a 12 V100:R2 camera system and have seen an error we haven't seen before. When calibrating the system everything was fine for the first calibration, all other attempts to calibrate produce a "Camera identifier changed during wanding process". <br/> <br/> When the error first pops up I not...