Search found 5 matches

by graham
Thu Nov 04, 2004 6:14 am
Forum: TrackIR 1-3 & Vector Expansion
Topic: Loading profiles on command line
Replies: 3
Views: 1127

Re: Loading profiles on command line

<t>Hi Wayne,<br/> <br/> FSAutostart just allows you to execute programs before launching FS2004 (FSAutostart actually works with any software and not just FS2004), and it allows you to pass in parameters to the program as you would from the command line or batch file for example.<br/> <br/> It would...
by graham
Wed Nov 03, 2004 6:19 am
Forum: TrackIR 1-3 & Vector Expansion
Topic: Loading profiles on command line
Replies: 3
Views: 1127

Loading profiles on command line

<t>Hi,<br/> <br/> Sorry if this has been answered before, nothing came up from a search.<br/> <br/> I would like to know if it is possible to load profiles by passing in the profile name on the command line. I use FSAutoStart and would like to use that to launch the TrackIR software with the correct...
by graham
Fri May 21, 2004 4:00 am
Forum: TrackIR 1-3 & Vector Expansion
Topic: 12 to center not working
Replies: 5
Views: 1645

Re: 12 to center not working

<t>Make sure your function keys are acting as function keys and not something else. I have a Microsoft keyboard and the function keys default to performing Office application operations such as "Open", "Save" etc. I have to press a function enable button on the keyboard each time I boot the PC just ...
by graham
Fri May 21, 2004 3:57 am
Forum: TrackIR 1-3 & Vector Expansion
Topic: "Run at Startup" not working
Replies: 7
Views: 2633

Re: "Run at Startup" not working

<t>I have Windows XP SP1. I have not done an exhaustive check of all possibilities, but I have "Run at Startup" checked, and "Minimise" checked.<br/> <br/> When I startup no lights come on the TrackIR and the TrackIR software is not loaded. Loading the software still shows the "Run at Startup" as be...
by graham
Wed May 19, 2004 8:22 am
Forum: TrackIR 1-3 & Vector Expansion
Topic: "Run at Startup" not working
Replies: 7
Views: 2633

"Run at Startup" not working

Have the TrackIR3 Pro for about a week now, and I am suitably impressed.

The only problem I have found is that even though I have checked the "Run at Startup" option, the natural point software never starts at startup.

Anybody else get this?
Thanks,
Graham