Search found 9 matches

by yutingaling
Mon Jan 07, 2019 10:55 am
Forum: Motive
Topic: reconstruction & autolabel not yielding 3d data
Replies: 1
Views: 229

reconstruction & autolabel not yielding 3d data

Hi! Reconstruct & auto-label is not working for a specific batch of files, the progress bar loads to 100% but no check mark appears under the 3D data column. I've tried, unsuccessfully, to process these files both individually and in batch. None of the take files are corrupted and all seem to be wor...
by yutingaling
Thu Jan 03, 2019 9:22 pm
Forum: Motive
Topic: reconstruction bound not visible
Replies: 3
Views: 369

Re: reconstruction bound not visible

Ah nvm, I found it. It was under take properties > ...show advanced settings.

Please ignore my previous message, thank you!!!
by yutingaling
Thu Jan 03, 2019 9:21 pm
Forum: Motive
Topic: reconstruction bound not visible
Replies: 3
Views: 369

Re: reconstruction bound not visible

Hi Steven, thanks for the reply! I know that there is a way to reconstruct bounds in edit mode, as I've done this for over 30 takes before. Is it under a different function name? I did this several months ago and can't remember. -_-
by yutingaling
Wed Dec 26, 2018 7:16 pm
Forum: Motive
Topic: reconstruction bound not visible
Replies: 3
Views: 369

reconstruction bound not visible

Hello,

I set bound reconstruction and visible bounds to be "True" but the boundary isn't showing up in the live reconstruction pane (screenshot attached).

I've used this before and it was working fine. Am I missing something?

Thanks!
Capture.PNG
Capture.PNG (183.68 KiB) Viewed 369 times
by yutingaling
Tue May 29, 2018 9:41 am
Forum: Motive
Topic: Bounding region per rigid body
Replies: 3
Views: 479

Re: Bounding region per rigid body

Hi yutingaling, It sounds like you may want to use the Rigid Body Assisted Labeling. You can find more information regarding this in our online documentation . Cheers, Steven -- Steven Andrews OptiTrack | Senior Customer Support Engineer help.naturalpoint.com support@optitrack.com Hi Steven, I've a...
by yutingaling
Wed May 16, 2018 8:59 am
Forum: Motive
Topic: Bounding region per rigid body
Replies: 3
Views: 479

Bounding region per rigid body

Is it possible to set a bounding region specific to an individual rigid body? I am dealing with label swapping of two very small rigid bodies (~20 x 12 mm sized parts), but their paths never overlap so I am looking for a solution to this problem.
by yutingaling
Mon Jan 08, 2018 12:56 pm
Forum: Motive
Topic: displaying rigid body ID name in reconstruction
Replies: 1
Views: 668

displaying rigid body ID name in reconstruction

Hi! I'm having issues with displaying rigid body names in the live reconstruction. The labels somehow popped up for a bit (see attached image) but then disappeared again. How do I set this up?
by yutingaling
Sat Dec 30, 2017 4:45 pm
Forum: Motive
Topic: can't export AVI
Replies: 6
Views: 2084

Re: can't export AVI

Hi Steven! Thanks for the reply. I can record using MJPEG in the future but I really need to extract the avi file for the greyscale video I already have. Are there any external ways around this? Hello yutingaling, Motive does not support exporting the raw grayscale video to AVI. This process was ver...
by yutingaling
Fri Dec 22, 2017 10:15 pm
Forum: Motive
Topic: can't export AVI
Replies: 6
Views: 2084

can't export AVI

Hello!

I'm trying to export my grayscale reference video as an AVI file but no files are being generated. Is anyone else experiencing this problem?