Search found 20 matches

by cgp
Thu Nov 26, 2009 11:07 am
Forum: SmartNAV Support
Topic: Windows 7 conundrum
Replies: 7
Views: 2717

Re: Windows 7 conundrum

<t>Make sure you run Smartnav in "administrative mode", also you could try going in "device manager" and uninstalling the USB driver for the main motherboard USB controller and shutting down, restart and all devices should auto-reinstall then restart again. This worked for me. Also try auto update o...
by cgp
Sat Nov 07, 2009 1:29 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: Windows 7 conundrum
Replies: 7
Views: 2717

Re: Windows 7 conundrum

I solved the problem. I uninstalled all USB devices in "device manager", shut down, restarted. They all automatically reloaded. I shut down, restarted and it just worked.
Thanks, I got the idea from your questions!
by cgp
Fri Nov 06, 2009 1:46 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: Windows 7 conundrum
Replies: 7
Views: 2717

Re: Windows 7 conundrum

<t>I actually made a brand-new hard drive partition and formated it, did a clean install of Windows 7. Then I tried to install my SmartNAV 4 first thing. There is nothing else at all running. No unknown devices in device manager. Software is SmartNAV version 3.2 build 35. The SmartNAV 4 is recognize...
by cgp
Fri Nov 06, 2009 12:22 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: Windows 7 conundrum
Replies: 7
Views: 2717

Windows 7 conundrum

<t>I'm having an unusual problem with my SmartNAV 4. I've had it running for months on Windows 7 64bit Beta without any trouble whatsoever. Now I have the final release of Windows 7 64bit. I have the system set up in a duel boot where it will boot into either one. Still works perfectly fine with 7 b...
by cgp
Thu Jan 22, 2009 4:31 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: Windows 7 64-bit
Replies: 3
Views: 1664

Re: Windows 7 64-bit

I haven't loaded 64 bit or Win7 yet, I was waiting for drivers. Now that I know these work I'll give them a try.
Thanks!
by cgp
Mon Jan 19, 2009 2:54 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: Windows 7 64-bit
Replies: 3
Views: 1664

Windows 7 64-bit

Are we Ever going to get 64-bit SmartNAV Drivers? What about Windows 7 drivers of any kind?
by cgp
Mon Nov 03, 2008 12:56 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: SmartNAV 4 losing tracking
Replies: 18
Views: 9571

Re: SmartNAV 4 losing tracking

Well I tried a powered hub and it didn't help. I thought about what else I might try, so I have completely reloaded a fresh install of XP Pro and I'm still having the same problem. Am I the only one having this trouble?
by cgp
Thu Sep 18, 2008 2:21 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: SmartNAV 4 losing tracking
Replies: 18
Views: 9571

Re: SmartNAV 4 losing tracking

I'll give it a try and post an update.
by cgp
Wed Sep 17, 2008 9:37 am
Forum: SmartNAV Support
Topic: SmartNAV 4 losing tracking
Replies: 18
Views: 9571

Re: SmartNAV 4 losing tracking

Back, straight into motherboard, GIGABYTE, GA-X38T-DQ6
by cgp
Mon Sep 15, 2008 2:35 pm
Forum: SmartNAV Support
Topic: SmartNAV 4 losing tracking
Replies: 18
Views: 9571

Re: SmartNAV 4 losing tracking

<t>Do the IR led lights go out?<br/> IR red lights stay on, but top green light goes dark.<br/> <br/> If you place an object directly in front of the camera, does it detect it?<br/> No<br/> <br/> Do you have gray scale tracking enabled?<br/> Yes, the Smartnav will not track steady with it off. When ...