Search found 4 matches

by DirkR
Thu May 22, 2008 9:16 am
Forum: Tracking Tools
Topic: Failure Starting up...
Replies: 28
Views: 11271

Re: Failure Starting up...

Yup, the account is an admin.
by DirkR
Tue May 20, 2008 4:19 pm
Forum: Tracking Tools
Topic: Failure Starting up...
Replies: 28
Views: 11271

Re: Failure Starting up...

<r>[quote=NaturalPoint - Vincent]What applications do you have running in the background?[/quote]<br/> <br/> Nothing special that I can think of. It was a freashly rebooted system, not running anything else.<br/> <br/> [quote=NaturalPoint - Vincent]And, just to check, the system isn't running 64 bit...
by DirkR
Tue May 20, 2008 1:19 pm
Forum: Tracking Tools
Topic: Failure Starting up...
Replies: 28
Views: 11271

Re: Failure Starting up...

<r>Hi Vincent,<br/> <br/> [quote=NaturalPoint - Vincent]What versions of the SDK, and rigid body software do you have installed?[/quote]<br/> <br/> Not sure how to find that out without being able to run it. <E>;)</E> We downloaded them yesterday from the website, whatever the latest version there i...
by DirkR
Tue May 20, 2008 8:39 am
Forum: Tracking Tools
Topic: Failure Starting up...
Replies: 28
Views: 11271

Failure Starting up...

<t>Hi Everybody,<br/> <br/> we just got our shiny new OptiTrack system set up yesterday, but we can't get the RigidBody toolkit to work. When we start it up it just hangs indefinitely in the Initializing Cameras phase. The SDK example finds all three cameras and they all seem to send good data.<br/>...