Search found 66 matches

by d.burnette
Thu Sep 17, 2009 8:51 pm
Forum: TrackIR 4
Topic: Problem with Hot Keys = no longer function in sim
Replies: 11
Views: 4237

Re: Problem with Hot Keys = no longer function in sim

<t>An update that may help:<br/> <br/> Just tried FSX again - and the hot keys are working as they should in it. I have the same hot keys assigned in FSX for Track IR, as I do in Black Shark ( up , down, and left arrows ).<br/> However in Black Shark, the hot keys will not work. I have confirmed als...
by d.burnette
Thu Sep 17, 2009 6:34 pm
Forum: TrackIR 4
Topic: Problem with Hot Keys = no longer function in sim
Replies: 11
Views: 4237

Re: Problem with Hot Keys = no longer function in sim

Vista Ultimate 64 bit.
by d.burnette
Thu Sep 17, 2009 11:19 am
Forum: TrackIR 4
Topic: Problem with Hot Keys = no longer function in sim
Replies: 11
Views: 4237

Problem with Hot Keys = no longer function in sim

<t>I seem to have developed a problem of late.<br/> I am running the Track IR4 Pro with Vector, and use the track hat with clip for tracking. It has been working well for me for some time.<br/> Fairly recently I downloaded the version 5 software and was using it.<br/> My assigned hot keys, for pause...
by d.burnette
Sat Aug 29, 2009 1:07 am
Forum: TrackIR 5
Topic: Suggestions for re-mapping TrackIR hot keys
Replies: 3
Views: 1369

Re: Suggestions for re-mapping TrackIR hot keys

<t>I fly FX as well, and have changed my hot keys for my Track IR to the following for my FSX profile:<br/> Pause = left arrow<br/> Center = up arrow<br/> Precision = down arrow<br/> <br/> I then have my TM Cougar programmed for these on one of it's hat switches.<br/> Not sure if those keys are used...
by d.burnette
Sun Jun 01, 2008 4:16 am
Forum: TrackIR 4
Topic: LED's blinking when software is turned off ??
Replies: 10
Views: 3352

Re: LED's blinking when software is turned off ??

<t>Mine does not flash blue slowly any longer, for whatever reason, it only flashes green slowly - just shut the computer down and restarted, have not launched the software, to confirm this.<br/> <br/> Again, does not seem to affect anything as it works fine, just no more slow blue flashing led, onl...
by d.burnette
Sat May 31, 2008 4:38 am
Forum: TrackIR 4
Topic: LED's blinking when software is turned off ??
Replies: 10
Views: 3352

Re: LED's blinking when software is turned off ??

Interesting, mine flashes green now at all times when the software is not running...
by d.burnette
Fri May 30, 2008 5:31 pm
Forum: TrackIR 4
Topic: LED's blinking when software is turned off ??
Replies: 10
Views: 3352

Re: LED's blinking when software is turned off ??

Ok, thanks Vincent, guess not that big a deal, was just curious why the blue led used to flash, and now just the green one does. Wanted to make sure nothing was going wrong there, still works great in games so that is all that matters...
by d.burnette
Fri May 30, 2008 4:55 am
Forum: TrackIR 4
Topic: LED's blinking when software is turned off ??
Replies: 10
Views: 3352

Re: LED's blinking when software is turned off ??

<t>I would like to ask again, is anyone else seeing this?<br/> My TIR4, the blue led used to blink when off, now, the blue led does not blink, however the green one does.<br/> <br/> Does not appear to effect the behaviour of the TIR4 Pro when on, so I guess not that big a deal, just curious why this...
by d.burnette
Fri May 16, 2008 4:15 am
Forum: TrackIR 4
Topic: LED's blinking when software is turned off ??
Replies: 10
Views: 3352

Re: LED's blinking when software is turned off ??

Hey Vincent,

My blue led used to blink every few seconds, however I have just noticed now, my green led blinks every few seconds, and the blue one no longer blinks, when the software is not running.

Should I be concerned about this?
by d.burnette
Fri Apr 04, 2008 9:49 am
Forum: TrackIR 4
Topic: Track IR4 software not loading after resume from sleep?
Replies: 28
Views: 7089

Re: Track IR4 software not loading after resume from sleep?

Ok, just got back, system was in sleep mode for almost an hour, just resumed and TIR4 still launches as it should.

Hopefully that did the trick this time, many thanks!