Search found 27 matches

by BrunoMartelli
Wed Jul 31, 2019 12:28 pm
Forum: VR
Topic: Oculus Update
Replies: 12
Views: 786

Oculus Update

Hi Oculus just updated itself. Previously on this screen see attachment - I could use the Touch remote to bypass this message (Can't cantfiond sensrp.PNG find sensor) Now I cant select the dialogue box. any ideas? Ps this forum does not work very well - dragging and dropping attachments in the messa...
by BrunoMartelli
Wed Jul 31, 2019 11:21 am
Forum: VR
Topic: Unreal Stream crash about 50% of the time
Replies: 2
Views: 349

Re: Unreal Stream crash about 50% of the time

I think this was because I was mistakenly using Multicast instead of Unicast
by BrunoMartelli
Wed Jul 31, 2019 11:18 am
Forum: VR
Topic: Auto-connect in Unreal
Replies: 2
Views: 284

Re: Auto-connect in Unreal

Great Thanks
by BrunoMartelli
Thu Jul 04, 2019 1:19 pm
Forum: VR
Topic: Auto-connect in Unreal
Replies: 2
Views: 284

Auto-connect in Unreal

I'm using Unreal plugin 4.19. Where is autoconnect? I also can't see draw markers
AutoConnect.jpg
AutoConnect.jpg (16.69 KiB) Viewed 284 times
by BrunoMartelli
Thu Jul 04, 2019 10:58 am
Forum: VR
Topic: Unreal Stream crash about 50% of the time
Replies: 2
Views: 349

Unreal Stream crash about 50% of the time

I have a simple scene with one character. Running the scene crashes it at least half the time. If I run the same scene on the same PC as motive it runs 100% of time fine. Any ideas how to debug? Unreal 4.19.2 and plugin version 1.92
by BrunoMartelli
Fri Mar 29, 2019 11:21 am
Forum: VR
Topic: Optitrack set up player avatar? Unreal
Replies: 0
Views: 408

Optitrack set up player avatar? Unreal

Hi

I want my VR user to have an avatar body,
However in Unreal the avatar is small - or the HMD is high and is misaligned. What is the correct method to connect the HMD to avatar? I'm using the 6 rigid body skeleton. Thanks!
by BrunoMartelli
Wed Jan 23, 2019 5:20 pm
Forum: Motive
Topic: Cant get active markers to work
Replies: 2
Views: 529

Re: Cant get active markers to work

Hi - they did work, now they don't, system purchased at the same time. I have followed the guide. The Active is selected. I can't make a take as they don't show up in motive. I suspected wireless interference from new wifi router, but nothing changed when it was turned off. i will send over vids tha...
by BrunoMartelli
Wed Jan 23, 2019 10:23 am
Forum: Motive
Topic: Cant get active markers to work
Replies: 2
Views: 529

Cant get active markers to work

Hi got my base station, active markers. The base station may or may not have it's middle light red - its very hard to tell. In the manual it says "If it flashes in red, consider switching both the channel and PAN ID on all of the active components." - How to do this? (this would have been a great pl...
by BrunoMartelli
Tue Jan 22, 2019 1:01 pm
Forum: Motive
Topic: 'Unable to find Skeleton' Markers 6 Rigidbody
Replies: 3
Views: 743

Re: 'Unable to find Skeleton' Markers 6 Rigidbody

Hi sure doing it now
by BrunoMartelli
Tue Jan 22, 2019 10:56 am
Forum: Motive
Topic: 'Unable to find Skeleton' Markers 6 Rigidbody
Replies: 3
Views: 743

'Unable to find Skeleton' Markers 6 Rigidbody

Following along the steps here: https://v21.wiki.optitrack.com/index.php?title=Rigid_Body_Skeleton_Markerset Setup the Chest, the Hmd checked names etc. Got my perfomer to Tpose I get to s Step 6: Create Rigid Body Skeleton. It says 'select the two rigid bodies and press Create on the Skeleton pane....