world of warcraft

Here you can talk about SmartNav and related products and issues not covered by other forums.
Post Reply
kevlar
Posts: 2
Joined: Sat Apr 26, 2003 5:00 am
Location: Penticton, B.C.

world of warcraft

Post by kevlar » Tue Jan 06, 2009 10:42 am

hi everybody! just wondering if the smart nav 4 will control the mouse cursor inside the game in full screen. thanks

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: world of warcraft

Post by VincentG » Tue Jan 06, 2009 12:51 pm

I've never tested.

natekh09
Posts: 24
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:32 pm
Location: missouri usa

Re: world of warcraft

Post by natekh09 » Wed Jan 07, 2009 10:37 pm

i have. ive been playing world of warcraft 3 to 4 yrs with naturalpoint/ smartnav, if u use the dwell clicking feature set ur wow to fullsscreen windowed, make sure u use the option to always on top to display in wow then ur set, works perfectly

jeffmson
Posts: 1
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:50 am

Re: world of warcraft

Post by jeffmson » Mon Nov 14, 2011 12:00 pm

Hi,

How do you control the character in WOW using SmartNav i.e to run, to fly etc

Cheers,

Jeff

Onlyzen
Posts: 1
Joined: Wed Jul 26, 2017 6:57 am
Location: United States

Re: world of warcraft

Post by Onlyzen » Mon Aug 28, 2017 5:55 am

Hello everyon,
This is Ahmed and newly register with this community. I use this device fairly regularly. Honestly, I have successfully used it for graphics design, but it is very clunky for selecting very fine detail. There is a precision mode hotkey, though, which I haven't really used which may make it easier to select fine detail. I believe this button basically just slows down the cursor speed greatly while held down.
That said, you could possibly use this device as part of a suite of solutions.

Tom Brown
Posts: 3
Joined: Tue Aug 28, 2018 8:10 am

Re: world of warcraft

Post by Tom Brown » Sun Sep 02, 2018 2:14 am

Awesome! I would love to use SmartNav into World of Warcraft, I think will really help but above comments are old.
Is there anyone to help us with a post if current version of SmartNav is working in games and especially in WOW before I can buy it?
And how it moves? how accurate?
Thanks.

Post Reply