Start up problem?

Here you can talk about SmartNav and related products and issues not covered by other forums.
Post Reply
brewmaniac
Posts: 7
Joined: Wed May 11, 2005 5:00 am

Start up problem?

Post by brewmaniac » Sat Oct 20, 2007 8:17 pm

I have selected run at start up but it does not work?

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Start up problem?

Post by VincentG » Mon Oct 22, 2007 1:12 pm

Which version of the SmartNAV software are you running?

What OS are you running?

brewmaniac
Posts: 7
Joined: Wed May 11, 2005 5:00 am

Re: Start up problem?

Post by brewmaniac » Mon Oct 22, 2007 6:32 pm

XP media center 2005
I'm not exactly sure which version, how do I check?

Unless this tells you,

Users Manual version 3.20.028

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Start up problem?

Post by VincentG » Tue Oct 23, 2007 11:48 am

In the SmartNAV software -> Control Panel -> About.

brewmaniac
Posts: 7
Joined: Wed May 11, 2005 5:00 am

Re: Start up problem?

Post by brewmaniac » Wed Oct 24, 2007 6:01 pm

3.2 build 28

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Start up problem?

Post by VincentG » Thu Oct 25, 2007 11:14 am

OK, there is an issue with the startup option with the 3.20.028 software. You have 2 options.

1 - Place a copy of the SmartNAV shortcut icon, in the startup folder (Start menu -> All Programs -> Startup

2 - Download and install the latest version of the SmartNAV software.

http://www.naturalpoint.com/smartnav/su ... loads.html

Version : 3.20.030 - B (beta 1)

brewmaniac
Posts: 7
Joined: Wed May 11, 2005 5:00 am

Re: Start up problem?

Post by brewmaniac » Sat Oct 27, 2007 9:28 am

Thanks Vincent!

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Start up problem?

Post by VincentG » Mon Oct 29, 2007 1:08 pm

no issues.....

Post Reply