smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Here you can talk about SmartNav and related products and issues not covered by other forums.
VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Post by VincentG » Thu Jul 30, 2009 11:26 am

I might suggest an external USB hub, with it's own AC adaptor.

PKosunen
Posts: 7
Joined: Wed Jul 29, 2009 10:09 am

Re: smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Post by PKosunen » Fri Jul 31, 2009 3:45 am

Image

Lenovos hub is powered.

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Post by VincentG » Fri Jul 31, 2009 8:57 am

All hubs will say that, regardless of there being an external power supply or not.

PKosunen
Posts: 7
Joined: Wed Jul 29, 2009 10:09 am

Re: smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Post by PKosunen » Mon Aug 03, 2009 1:01 am

Intel Chipset drivers fixed problem.

PKosunen
Posts: 7
Joined: Wed Jul 29, 2009 10:09 am

Re: smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Post by PKosunen » Wed Aug 05, 2009 1:14 am

Too early.. It seem to work mostly after cold boot, but not after reboot. Powered hub coming tomorrow, have to see if it helps.

PKosunen
Posts: 7
Joined: Wed Jul 29, 2009 10:09 am

Re: smart nav 4 flickering on startup/rebootsmartnav 4-wind

Post by PKosunen » Thu Feb 24, 2011 9:48 am

[quote=NaturalPoint - Vincent]I might suggest an external USB hub, with it's own AC adaptor.[/quote]

Powered hub didn't help.

Now everything ok with SmartNAV_3.20.037.1.Final.exe driver.

Latest *2.Final version has problems with clicking. Got left clicking working partially, but holding down and dragging doesn't work. No right click at all.

Post Reply