No Device Detected - Part 2

Post Reply
DarkMellie
Posts: 8
Joined: Tue Nov 08, 2011 2:40 am

No Device Detected - Part 2

Post by DarkMellie » Mon Nov 12, 2012 6:32 am

Hiya, posted in another thread but didn't want it to miss anyone's eyes.

I have the same problem but unfortunately in this very forum Mitch's solution hasn't worked. Been a while since I used TrackIR (stupid babies!) but it was last installed on my Win7 OS SSD which died, replaced by a brand new Win8 OS SSD.

No lights are coming up on the Track IR (before and after following Mitch's instructions), I can't remember if it's meant to. I did get the 'detecting unknown device' thing and then a warning flashed up but due to various other things popping up after start-up, I didn't get time to read the message (unsure if this is stored anywhere?)

TrackIR app is showing 'device not detected'.

OS: Win8 x64
Driver: 5.1.3


I'd appreciate any support you guys can offer smile

jolsonsalem
Posts: 323
Joined: Thu Oct 11, 2012 9:18 am

Re: No Device Detected - Part 2

Post by jolsonsalem » Mon Nov 12, 2012 11:42 am

I saw this post after I replied to the other thread, but the answer is you'll want to use version 5.2 Beta 2 with Windows 8. I included a link and some directions in the other thread, so if you need a little more detail check that out or give me a holler :)

DarkMellie
Posts: 8
Joined: Tue Nov 08, 2011 2:40 am

Re: No Device Detected - Part 2

Post by DarkMellie » Mon Dec 17, 2012 4:42 am

Forgot to come back and say that this totally worked and my TrackIR is up and running. Thanks a heap, Jeff :)

Post Reply