T.Ir 3 Pro works on W7 64 and a triSLI ?

Post Reply
rob223
Posts: 2
Joined: Fri Feb 15, 2013 7:24 am

T.Ir 3 Pro works on W7 64 and a triSLI ?

Post by rob223 » Fri Feb 15, 2013 7:40 am

Hi. I have installed and registered my old TIr 3 Pro, it worker properly on my old rig. Now after installation every seems good ( hardware reconized, green light on) but the movements of my head are not properly handled by the TIr3 pro.
All the movements are very instable, and too rapid, on the left the head is not reconized as in motion.
I have tried many settings in speed or smooth but no solutions.
I have W7 64 Ultimate and a Tri SLI of nvidia gtx580. Perharps it's here the trouble.
My TIr 3 Pro after the installation worked properly only for a few minutes on IL2 Cliff of Dover, then the problem started as descibed above. Any suggestion ? Thanks
My TiR 3 Pro drv. is last one 5.2.2.
Last edited by rob223 on Fri Feb 15, 2013 8:12 am, edited 0 times in total.
Reason: add drv type

jolsonsalem
Posts: 323
Joined: Thu Oct 11, 2012 9:18 am

Re: T.Ir 3 Pro works on W7 64 and a triSLI ?

Post by jolsonsalem » Fri Feb 15, 2013 5:12 pm

Are you using a TrackClip or TrackClip Pro? And are you using one of the standard profiles or have you made your own?

rob223
Posts: 2
Joined: Fri Feb 15, 2013 7:24 am

Re: T.Ir 3 Pro works on W7 64 and a triSLI ?

Post by rob223 » Sat Feb 16, 2013 1:20 pm

TrackC. pro. Now it's all ok. I have changed drv. Last drv of 4 series works fine, bye & thanks

jolsonsalem
Posts: 323
Joined: Thu Oct 11, 2012 9:18 am

Re: T.Ir 3 Pro works on W7 64 and a triSLI ?

Post by jolsonsalem » Mon Feb 18, 2013 10:38 am

Glad to hear you got it sorted out!

Post Reply