do u need a cap?

Post Reply
KuDawg
Posts: 2
Joined: Thu Nov 03, 2005 5:00 am
Location: CT

do u need a cap?

Post by KuDawg » Mon Nov 07, 2005 10:19 am

Hello, Im like others and im waiting for my TracIR-Vector package to get here, question is?
Do you need to wear a cap inorder for this to work? I would like to use and HMD helmet and put the expansion on that, all I see is the picture of this on a baseball cap and kind of bent. Does it need to be bent like it shows?

Any info on what people are putting this on would be nice.

Eilif
Posts: 16
Joined: Fri Aug 06, 2004 5:00 am
Location: Corvallis Oregon

Re: do u need a cap?

Post by Eilif » Mon Nov 07, 2005 5:07 pm

you can mount the clip on your hmd no prob with some tape.

might i ask what HMD you got and how much it cost? im in the market

KuDawg
Posts: 2
Joined: Thu Nov 03, 2005 5:00 am
Location: CT

Re: do u need a cap?

Post by KuDawg » Tue Nov 08, 2005 8:26 am

The Hmd was redone by me, using a VFX1 helmet and the Z800 glasses! The Z800 cost $900.

Post Reply