Problem Launching TIR1

Post Reply
tonywijaszko
Posts: 4
Joined: Mon May 23, 2005 5:00 am
Location: Exeter UK

Problem Launching TIR1

Post by tonywijaszko » Mon May 23, 2005 8:19 am

Hi!

Been happily using my TIR for some time, launched today and got this:-

NATURALPOINT caused an invalid page fault in
module MFC70.DLL at 0177:7c14a0db.
Registers:
EAX=7c14a0d7 CS=0177 EIP=7c14a0db EFLGS=00210212
EBX=00000000 SS=017f ESP=0218fbec EBP=0218fc00
ECX=007b37e0 DS=017f ESI=007b37e0 FS=188f
EDX=8204e4ec ES=017f EDI=7c001156 GS=7b0e
Bytes at CS:EIP:
83 3e 00 57 0f 84 ac 00 00 00 ff 36 8b 0d 58 95
Stack dump:
0043d188 007b37e0 0218fc18 7c1f5ef8 ffffffff 0218fc24 7c14a0b5 7c15fc9e 7c160607 0043d188 0043d188 0218fc3c 7c1fa4c0 00000000 0218fc48 7c16f1cf

Un-Installed and Re-Installed Software but same!

Any suggestions?

Barred
Posts: 881
Joined: Mon Mar 17, 2003 5:00 am
Location: Scotland

Re: Problem Launching TIR1

Post by Barred » Mon May 23, 2005 9:14 am

Grecian, when you re-installed, did you plug the TIR into the same USB port?
If so try plugging it into a different port, that way all new addresses are set up as each port has it's own address.

tonywijaszko
Posts: 4
Joined: Mon May 23, 2005 5:00 am
Location: Exeter UK

Re: Problem Launching TIR1

Post by tonywijaszko » Tue May 24, 2005 11:07 am

Thanks for suggestion , re-installed and plugged into alternate USB port, unfortunately still get the same error message

Wayne
Posts: 891
Joined: Thu Jan 08, 2004 5:00 am
Location: Oregon

Re: Problem Launching TIR1

Post by Wayne » Wed May 25, 2005 4:48 am

Grecian,

What version software do you have installed for your TrackIR?
If you launch the software without your TrackIR connected does the system still display this error?

tonywijaszko
Posts: 4
Joined: Mon May 23, 2005 5:00 am
Location: Exeter UK

Re: Problem Launching TIR1

Post by tonywijaszko » Wed May 25, 2005 8:17 am

Version = 3.13

Yes same error appears when I launch without TIR connected.

I'm no boffin but I looked in the Registery under:-

HKEY_CURRENT_USER\Software\NaturalPoint\NaturalPoint.

There are two folder there:-

1) NPClient Location in here:-

a) {Default} {value not set}
b) Path "C:\PROGRAMFILES\NATURALPOINT\TRACKIR\"

2) V3.13 GX in here:-

a) {Default} {value not set}

There are no other entries in 2) is this correct?

[ May 26, 2005, 06:34 PM: Message edited by: Grecian ]

tonywijaszko
Posts: 4
Joined: Mon May 23, 2005 5:00 am
Location: Exeter UK

Re: Problem Launching TIR1

Post by tonywijaszko » Wed Jun 01, 2005 8:24 am

Ok, sorted , not sure what I did

I was trying out some new anti-virus software, which i since un-installed, and re-installed TrackIR ok after this, could this have caused my problem

[ June 01, 2005, 04:32 PM: Message edited by: Grecian ]

Post Reply