Anyone else get Y axis resource spike?

Post Reply
Nodak01
Posts: 142
Joined: Tue Oct 15, 2002 5:00 am

Anyone else get Y axis resource spike?

Post by Nodak01 » Sun Dec 29, 2002 3:09 am

Running 130GX version, XP on an AMD. When calling up the task manager and checking performance with TrackIR running, the X axis can be moved aggressively with barely any CPU usage 3% max, the Y axis just moving at all will grab up to 63% usage. It seems to happen only in the upward movement. Wondering if anyone else gets these results in XP?

Jim
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 1395
Joined: Mon Oct 14, 2002 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon
Contact:

Re: Anyone else get Y axis resource spike?

Post by Jim » Mon Dec 30, 2002 9:14 am

Hello:

This could be because it is causing the screen to redraw instead of just the slider. I will check on this with Eric, but we are mainly worried about 2.0 at this time. I am sure that you guys will give us a healthy list of bugs to crush when it comes out!

Nodak01
Posts: 142
Joined: Tue Oct 15, 2002 5:00 am

Re: Anyone else get Y axis resource spike?

Post by Nodak01 » Sun Jan 05, 2003 10:32 am

Roger, seems to work just fine in game, strange but not a show stopper.

Post Reply