BlackShark support with TrackIr3 with vector under Win7

Post Reply
richardleduc
Posts: 14
Joined: Tue Feb 27, 2007 6:49 pm
Location: Ottawa

BlackShark support with TrackIr3 with vector under Win7

Post by richardleduc » Mon Oct 26, 2009 4:52 pm

Hi,

I have the drivers version TrackIR version 4.1 Build 37, with TrackIR 3 with vector under Windows 7, Ultimate 64bit.

The device no longer works inside BlackShark. The blue led will not turn on when I start flying. But the game profile is inside the drivers. Tried compatibility mode without success as well... Any ideas?

Edit: Arma II works, the blue led does turn on, but not with Blackshark. I did try update game profile as well even if it was already in the list...

Thanks in advance

richardleduc
Posts: 14
Joined: Tue Feb 27, 2007 6:49 pm
Location: Ottawa

Re: BlackShark support with TrackIr3 with vector under Win7

Post by richardleduc » Mon Oct 26, 2009 5:28 pm

Ok, I just tried manualy updating the game profiles, just in case. And the TrackIR is not installed in the program files to prevent conflicts due that DIR is verry secure...

NO go.... In Flaming cliff we could delete TrackIR.ini and and TrackIR.cfg that resetted the device. But can't see these files with BlackShark...

richardleduc
Posts: 14
Joined: Tue Feb 27, 2007 6:49 pm
Location: Ottawa

Re: BlackShark support with TrackIr3 with vector under Win7

Post by richardleduc » Mon Oct 26, 2009 6:54 pm

Issue resolve, re installing the drivers seemed to have resolve the issue, but I have no clue on the root cause...

Post Reply