SmartNav macOS Sierra

This is the place for comments, criticisms and even the occasional compliment related to the SmartNav drivers and profiler. Also the place to discuss and review support issues.
Post Reply
chipogram41
Posts: 1
Joined: Tue Dec 13, 2016 2:28 pm

SmartNav macOS Sierra

Post by chipogram41 » Tue Dec 13, 2016 2:37 pm

Hello, I recently purchased a NaturalPoint OptiTrack SmartNAV LED v1 Rev B. When I plug it into my computer it says

Code: Select all

Patricias-MacBook-Pro:~ patricia$ /Applications/SmartNav.app/Contents/MacOS/SmartNav ; exit;
2016-12-13 16:21:14.056 SmartNav[430:4743] cocoaSetup               : Inititialized NSApplication.
2016-12-13 16:21:14.131 SmartNav[430:4767] trackerTaskMain          : start
2016-12-13 16:21:14.131 SmartNav[430:4768] ioTaskMain               : start
2016-12-13 16:21:14.131 SmartNav[430:4768] acquireCamera            : start
2016-12-13 16:21:14.132 SmartNav[430:4768] openAndConfigDevice      : started
2016-12-13 16:21:14.133 SmartNav[430:4768] openAndConfigDevice      : succeeded
2016-12-13 16:21:14.133 SmartNav[430:4768] addFPGACamera            : device 0x500300
2016-12-13 16:21:14.134 SmartNav[430:4768] checkFPGAStatusOf        : found blank camera (EEPROM hasn't been programmed?)
The last line is the interesting one, because it sees the camera but it seems like it is not programed. Maybe this was a factory error? I am not sure.

How can I flash the EEPROM on my camera? Any information on how to get this working would be greatly appreciated. Thanks!

MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

Re: SmartNav macOS Sierra

Post by MikeWitham » Tue Dec 13, 2016 4:46 pm

Hello,

Could you please reach out to me at support@naturalpoint.com with your serial number?

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager

Post Reply