forums.naturalpoint.com

Discussion and Support for the OptiTrack, SmartNav and TrackIR brands by NaturalPoint

Precision mode jumps cursor

This is the place for comments, criticisms and even the occasional compliment related to the SmartNav drivers and profiler. Also the place to discuss and review support issues.

by Grimwolf » Sun Aug 13, 2017 5:26 pm

I'm having an extremely annoying problem; randomly when pressing the key to activate precision mode, maybe one out of four times, the cursor immediately jumps to a completely random location.
This is making it extremely difficult to use, because I need to use precision mode in order to actually click on anything accurately.
Does anyone know what could cause this, and how to fix it?
Grimwolf
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 13, 2017 5:21 pm

by Grimwolf » Thu Sep 07, 2017 5:10 am

Zero support. That was $400 well spent :roll:
Grimwolf
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 13, 2017 5:21 pm

by MikeWitham » Tue Sep 12, 2017 1:46 pm

Grimwolf,

My apologies, I'm not sure how this slipped through the cracks. Sadly, even though I am answering this late, the answer is I've never seen that happen before.

I'll be testing out a few theories I have on the issue, once I can replicate it, I can start figuring out how to fix it.

Could you please shoot me a list of your PC specs and what version of our software you are using? Since this might take a bit of troubleshooting, it may be easiest for our back and forth to be through our helpdesk. If you wouldn't mind, please create a ticket with me at help.naturalpoint.com.

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager
MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
 
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

by Grimwolf » Mon Sep 18, 2017 12:36 pm

I don't know how I would send the ticket to you specifically.
Anyway, for the PC specs I'm using Windows 10, I have an i7-6700k processor, GTX 1080 GPU, and 32gb RAM.
The SmartNAV software is version 3.3, Build 39. The hardware is a Smartnav 4.
Grimwolf
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 13, 2017 5:21 pm

by MikeWitham » Fri Sep 22, 2017 10:37 am

Grimwolf,

Submit the ticket to help.naturalpoint.com and I'll get it. I'm not sure what would cause this still, I've been looking into it a bit and still haven't gotten the problem to repeat itself here.

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager
MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
 
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

by Grimwolf » Fri Sep 29, 2017 6:48 am

I've submitted the ticket.
Grimwolf
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 13, 2017 5:21 pm

by MikeWitham » Fri Sep 29, 2017 10:38 am

Grimwolf,

Got it! I'll be responding to you shortly with basic troubleshooting steps to get them out of the way and we'll dig into this issue.

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager
MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
 
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am


Return to SmartNAV Support