give error my trackır software

Post Reply
berkto
Posts: 2
Joined: Wed May 29, 2013 1:21 pm

give error my trackır software

Post by berkto » Wed May 29, 2013 1:32 pm

hello,
error is below,but it is turkishlanguage,I hope you can help me what can I do?

eror
TrackIR 5.2.0.200 bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı �z�r dileriz.

NaturalPoint-Dustin
Posts: 612
Joined: Tue Mar 19, 2013 5:03 pm

Re: give error my trackır software

Post by NaturalPoint-Dustin » Wed May 29, 2013 2:42 pm

Hello,

If Google translate is correct, that error states:

TrackIR 5.2.0.200 has encountered a problem needs to close. We apologize for the inconvenience.

What operating system are you currently using? What graphics card? What TrackIR do you have? Have you uninstalled the TrackIR software and installed it again? Could I have you install TrackIR version 5.1?

Best Regards,
Dustin
Technical Support Engineer
OptiTrack | TrackIR | SmartNav

berkto
Posts: 2
Joined: Wed May 29, 2013 1:21 pm

Re: give error my trackır software

Post by berkto » Fri May 31, 2013 8:46 am

hello

yes you are right te error is your mentioned

atı radeon HD 4800 and I have trackır 5 ,yes I have many times unisntalled and again installedthe problem started to I changed the screen resoloution I I ıntalled last version 5.2.2 final ,firstly the software didn't work, than I changed screen resoltıon than software run but optic didn't work.

thanks for help

NaturalPoint-Dustin
Posts: 612
Joined: Tue Mar 19, 2013 5:03 pm

Re: give error my trackır software

Post by NaturalPoint-Dustin » Fri May 31, 2013 4:53 pm

Hello,

Could I have you download and try this version here:

http://media.naturalpoint.com/software/ ... .Final.exe

Let me know if this does or does not work. Do you happen to know the AMD driver you are using as well?
Dustin
Technical Support Engineer
OptiTrack | TrackIR | SmartNav

Post Reply