forums.naturalpoint.com

Discussion and Support for the OptiTrack, SmartNav and TrackIR brands by NaturalPoint

Trackir 4 pro no device detected

by NaturalPoint-Dustin » Tue Sep 17, 2013 1:55 pm

Hi Zanap,

It is okay if you leave these fields empty.

Regards,
Dustin
Technical Support Engineer
OptiTrack | TrackIR | SmartNav
NaturalPoint-Dustin
 
Posts: 612
Joined: Tue Mar 19, 2013 5:03 pm

by airborneguy » Thu Oct 10, 2013 4:03 pm

I am having the same issue as the OP. I just bought this a week ago and the camera doesnt even work at all. I have tried all suggestions. PLease help

Thanks
airborneguy
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 10, 2013 3:59 pm

by NaturalPoint-Dustin » Fri Oct 11, 2013 8:23 am

Hello,

I am sure we can resolve your issue. Could you please submit a ticket with us at:

help.naturalpoint.com

Best Regards,
Dustin
Technical Support Engineer
OptiTrack | TrackIR | SmartNav
NaturalPoint-Dustin
 
Posts: 612
Joined: Tue Mar 19, 2013 5:03 pm

by airborneguy » Fri Oct 11, 2013 8:27 am

NaturalPoint-Dustin wrote:Hello,

I am sure we can resolve your issue. Could you please submit a ticket with us at:

help.naturalpoint.com

Best Regards,


I have submitted a ticket, and I have talked to you by email. You were saying that you needed a serial number. I sent you the serial number and I am awaiting an RMA # now for return

Thanks
airborneguy
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 10, 2013 3:59 pm

by airborneguy » Fri Oct 18, 2013 8:38 am

I have just recieved a new Track IR 4 product after sending it back for a replacement. I installed Version 5.2.2 - Final for track IR 4 clip pro and it doesnt recognize the device when I open up the track IR short cut. I have a blue LED light on the camera but doesnt recognize the device in the manager. Please help
airborneguy
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 10, 2013 3:59 pm

by NaturalPoint-Dustin » Mon Oct 21, 2013 10:21 am

Hello,

Have you updated your ticket at:

help.naturalpoint.com

I look forward to resolving your issue.

Best Regards,
Dustin
Technical Support Engineer
OptiTrack | TrackIR | SmartNav
NaturalPoint-Dustin
 
Posts: 612
Joined: Tue Mar 19, 2013 5:03 pm

by Beowulf » Tue Jan 07, 2014 2:51 pm

Holy Smokes !!! i am having the same issue with my Trackir4 Pro. This just started happening this morning. Im really bummed because i love the product and cant play my flight sims without it. Basically the software boots up but the camera isnt recognized nor does it light up at all. Please help !! i need my Trackir4 Pro back to normal. A bit of history first though, i updated the software 10 months ago and it was fine until now. I also tried plugging it in to no less then 4 usb ports on my computer and nothing.

Sincerely Bummed ;(
Beowulf
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 07, 2014 2:44 pm

by MikeWitham » Tue Jan 07, 2014 3:16 pm

Hello Beowulf,

I would like to look into your issue a little deeper. Would you please create a ticket at help.naturalpoint.com.
Mike Witham
TrackIR Product Manager
MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
 
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

by Beowulf » Tue Jan 07, 2014 7:00 pm

Sure Mike thanks !
Beowulf
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 07, 2014 2:44 pm

by danslavibe » Tue Feb 03, 2015 4:33 pm

Hello,

I have a big problem, i have changed my motherboard the last week and i have installed all drivers of the manufacturer.
I have install the USB drivers for the card and after i followed your usual instruction to install the trackir 4 pro.
I have the good folder Naturalpoint/Trackir5 for the application
I have the good folder Naturalpoint/USB Drivers x64 for the usb drivers

I start the application with my sensor on my head, the captor has a blinking Blue LED but after 10 seconds it write on the device part : "no device detected" and finally doesn't work.
I'm really don't know what to do...
Thanks in advance for your help and feel free to contact for further informations.

Best regards
danslavibe
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 03, 2015 4:16 pm

PreviousNext

Return to TrackIR 4