Tech Support Response

Post Reply
jmagness
Posts: 9
Joined: Thu Jan 13, 2005 5:00 am
Location: San Antonio, Tx

Tech Support Response

Post by jmagness » Wed Jan 04, 2006 4:13 pm

Is the Natural Point Tech Support shut down for the holidays or CES?

I submitted an email to Tech Support on 12/31/05. No response as of 12:30 AM, 01/05/06.

Here's my problem. My TrackIR 4 periodically shuts down after using for a few minutes of operation. The only way to restart the TrackIR 4 is to reboot. The TrackIR 4 is plugged into my motherboard USB 2.0 port (no hub). Hope the solution is simple. TrackIR Ser #4127.

A previous post with a similar problem was advised to contact Tech Support. That's what I did. I realize that Saturday through Monday was a holiday period but after 2 business days (Tues and Wed), I feel a response is due.

jmagness
Posts: 9
Joined: Thu Jan 13, 2005 5:00 am
Location: San Antonio, Tx

Re: Tech Support Response

Post by jmagness » Tue Jan 10, 2006 1:55 pm

Will someone at Natural Point look into to this. My original email submission to Tech Support was 10 days ago.

rodom
Posts: 581
Joined: Thu Jul 07, 2005 5:00 am
Location: Philomath, OR

Re: Tech Support Response

Post by rodom » Wed Jan 11, 2006 2:42 am

Have you downloaded and installed the TrackIR software from the website?

jmagness
Posts: 9
Joined: Thu Jan 13, 2005 5:00 am
Location: San Antonio, Tx

Re: Tech Support Response

Post by jmagness » Wed Jan 11, 2006 3:22 am

Installed is software version 4.1 Build 28 from installed disk recieved with TrackIR 4. I believe this is the same version available on your website. Let me know if I'm wrong.

Install process was:

-unplug TrackIR 3
-start computer
-Uninstall software v4.0.022 used w/TrackIR3
-boot computer
-Install software from install disk received with Track IR4...v4.1 Build 28 noted above
-shut down computer
-plug Track IR4 to USB 2.0 Port on motherboard
-follow on screen device/driver install process.

Please advise....Jim M

Barred
Posts: 881
Joined: Mon Mar 17, 2003 5:00 am
Location: Scotland

Re: Tech Support Response

Post by Barred » Wed Jan 11, 2006 3:30 am

Maverick, there is a difference between the software on the disk and on the web site. It is a good idea to always use the drivers on the companies website rather than the one on the accompaning disk.

Just remmeber to fully uninstal the old driver first

Good Luck

jmagness
Posts: 9
Joined: Thu Jan 13, 2005 5:00 am
Location: San Antonio, Tx

Re: Tech Support Response

Post by jmagness » Wed Jan 11, 2006 4:35 am

Barred,

Thanks for the feedback. I'll give the suggestion a try. I'll post results after I used the website version.

Mag-Maverick

Post Reply