Slight movement ticks

ravenn22
Posts: 4
Joined: Fri Jun 09, 2006 5:00 am
Location: Los Angeles

Re: Slight movement ticks

Post by ravenn22 » Wed Oct 04, 2006 6:43 pm

I changed the hat I have the reflectors clipped onto pretty quickly ( now flat black ) as I was seeing the contrast areas showing up in the IR display, but was still getting jitters regardless.

It's been fine with FSX, btw, after the beta 2/3 patch - but now doesn't seem to work with the release version. Will check the ACEs forums to see if anyone else has run into this...

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Slight movement ticks

Post by VincentG » Thu Oct 05, 2006 12:14 pm

Thrud, please check your email.......

Thrud
Posts: 8
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:41 pm
Location: Seattle

Re: Slight movement ticks

Post by Thrud » Thu Oct 05, 2006 2:32 pm

thank you, Vincent

i'd be curious to know if it was overheating. it seems like the new smaller design and everything being on 1 board instead of 2 like TIR3 would make it prone to that or it could be something as simple as a bad solder. just a guess.

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Slight movement ticks

Post by VincentG » Thu Oct 05, 2006 3:24 pm

Probably just a bad solder joint, or resistor issue. I run my TrackIR all day long, and have never had an issue.

GOZR
Posts: 28
Joined: Sat Dec 13, 2003 5:00 am
Location: Berkeley, CA
Contact:

Re: Slight movement ticks

Post by GOZR » Thu Oct 05, 2006 3:25 pm

Well maybe it looks like an hardware problem, I saw it with my own eyes.

Almost stop at Corvalis to visit you guys at NP but it was too late so i went to McMinnville instead.
I will have to pass by again on an other trip.

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Slight movement ticks

Post by VincentG » Thu Oct 05, 2006 4:57 pm

We will be here.

Spidious
Posts: 4
Joined: Wed Sep 13, 2006 10:16 pm

Re: Slight movement ticks

Post by Spidious » Thu Oct 05, 2006 8:02 pm

That had no effect at all. But the suggestion to uncheck the Internal view with my active camera did work !

I really like teh suggestion to not wear my glasses.. HA HA.. I would not even be able to see the screen to tell you if it was messing up if I did that ..

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Slight movement ticks

Post by VincentG » Fri Oct 06, 2006 9:25 am

G ood to here it is working ok for you.

Thrud
Posts: 8
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:41 pm
Location: Seattle

Re: Slight movement ticks

Post by Thrud » Fri Oct 13, 2006 7:14 pm

got the replacement TIR4 in the mail today (thanks guys). it's been plugged in for 30 mins now and all seems well. the back of the unit seems warm again. i'm waiting to see if the warm unit will do anything again such as was seen in the old unit.

i would like to know if you guys will ever tell me/us what was wrong with the old unit now that you have it.

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Slight movement ticks

Post by VincentG » Mon Oct 16, 2006 12:54 pm

Generally, we do an initial testing on a returned unit, then set it aside for further testing, which can take an extended period of time for followup.

Post Reply