far cry menu smartnav won`t click.

Post Reply
finchygf1
Posts: 13
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:50 am

far cry menu smartnav won`t click.

Post by finchygf1 » Fri Jan 26, 2007 10:46 am

I am stuck when in the far cry menu I click on one of the options but it jumps off it and nothing happens with my smartnav but I get someone to use my tracker ball it works I have both pluged in all the time.

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: far cry menu smartnav won`t click.

Post by VincentG » Fri Jan 26, 2007 11:40 am

Just with FarCry?

What version of the SmartNAV software are you running?

Windowed mode, or full screen?

finchygf1
Posts: 13
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:50 am

Re: far cry menu smartnav won`t click.

Post by finchygf1 » Sat Jan 27, 2007 9:22 am

Yes just Far Cry I tryed in windowed first I put -w in the the target box to put in window mode and put it back in full screen but still jumps in the menu.
Have SmartNAV Version 3.2 Build 28.

Digitanium
Posts: 14
Joined: Mon Sep 11, 2006 10:41 pm

Re: far cry menu smartnav won`t click.

Post by Digitanium » Tue Feb 13, 2007 12:18 pm

I've noticed this in quite a few games (particulary Aura, Egypt III and Rt Mysterious Island from The adventure company). Whenever you click (using an ability switch plugged into the Y cable), the pointer simply jumps. If you click the mouse button it's ok, but i rely on my switches so it is frustrating when it happens.

I doubt it's fixable, but it would be great.

Post Reply