TrackClip Pro arm connection

Adrian858
Posts: 2
Joined: Sun Feb 24, 2013 11:41 pm

TrackClip Pro arm connection

Post by Adrian858 » Tue Feb 26, 2013 3:22 am

Hi there,

I've been reading a few posts here on the forums concerning others that have had the same issue that I just had, and that is one of the two plastic pieces connected to the arm with the 3 LEDs breaking. I'm not even sure what caused it, aside from I turned my head recently, and it came right off... :(

As a temporary fix I tried super gluing it together, with no such luck, and it just ended up frustrating me.

This is a picture I found on google that is the exact same damage that my TrackClip Pro has suffered from.
http://3.bp.blogspot.com/-rQ1Pb3Vmv8U/T ... lippro.jpg

I greatly love and use this product on a regular basis, but since I tried to fix it, and it unfortunately hadn't worked, is there still anything that can be done to assist me in this matter?

Thanks,
-Adrian

jolsonsalem
Posts: 323
Joined: Thu Oct 11, 2012 9:18 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by jolsonsalem » Tue Feb 26, 2013 11:58 am

Adrian,

Send me an email at jeff@naturalpoint.com and I'll see what we can do about fixing you up.

Adrian858
Posts: 2
Joined: Sun Feb 24, 2013 11:41 pm

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by Adrian858 » Tue Feb 26, 2013 6:13 pm

Thanks for the response Jeff, I'll shoot you an email shortly.

Fire112
Posts: 3
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:23 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by Fire112 » Sun Apr 07, 2013 1:09 pm

The same happened to me this evening. I was adjusting the LED's and bang, the arm went of and looks like the one on the posted picture above.

So my Falcon evening is ruined by now ;)

Greets

Jan

machineabuse
Posts: 1
Joined: Mon Apr 08, 2013 6:30 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by machineabuse » Mon Apr 08, 2013 6:42 am

I too have suffered a break at the same point except the tabs have not separated in the same fashion. All I did was move my arm across my desk to turn on a light and bump the trackclip :(

I really like the product but there are fragility issues with the Trackclip Pro. Its only been two months :(

http://img837.imageshack.us/img837/3016 ... 213425.jpg

Fire112
Posts: 3
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:23 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by Fire112 » Mon Apr 08, 2013 7:51 am

Took a picture from the damage today. Here it is:

http://img547.imageshack.us/img547/7721/kimag0017.jpg

Looks exactly like the other damages in this post

NaturalPoint-Dustin
Posts: 612
Joined: Tue Mar 19, 2013 5:03 pm

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by NaturalPoint-Dustin » Mon Apr 08, 2013 2:13 pm

Thanks for posting on the forums guys. We would love to help you with your broken TrackClip PRO's. Please create a ticket at:

help.naturalpoint.com
Dustin
Technical Support Engineer
OptiTrack | TrackIR | SmartNav

Fire112
Posts: 3
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:23 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by Fire112 » Tue Apr 09, 2013 10:36 am

Just created a ticket. Thanks for your reply :)

Super100
Posts: 1
Joined: Tue Apr 09, 2013 11:06 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by Super100 » Tue Apr 09, 2013 11:25 am

You can easily fix it (or prevent it).
This is how i did it :
1. looked for the right position + i glued it +
2. i fastened it with a small plastic strap...stronger then ever...for years now...
[img:left]http://img189.imageshack.us/img189/734/picture9yo.jpg[/img]
[img:left]http://www.summitsource.com/images/products/ACCT1G.jpg[/img]

oaknest
Posts: 2
Joined: Wed Apr 24, 2013 10:27 am

Re: TrackClip Pro arm connection

Post by oaknest » Wed Apr 24, 2013 10:45 am

Great idea on the glue/strap repair. Think I'll try it, but worried what it'll due to my warranty repair I've requested.

Should I repair my broken clip now, or get the replacement and then use the tie down strap to reinforce it before it breaks again???

Post Reply