TrackClip Pro led's visible?

Post Reply
aeo214
Posts: 3
Joined: Fri Jan 17, 2020 8:53 pm

TrackClip Pro led's visible?

Post by aeo214 » Fri Jan 17, 2020 9:08 pm

My TrackIR 5 has suddenly stopped working when using the TrackClip Pro. The reflective hat clip is recognized in camera mode, but the three led lights from the TrackClip Pro are no longer recognized by the camera (when TrackClip Pro is selected).

If I plug the TrackClip Pro into a usb port should the led's be visible?

How do I troubleshoot to make sure the TrackClip Pro has failed, and not the camera?

I have uninstalled and reinstalled the software (run as administrator) but this has not fixed the issue.

fredepagh
Posts: 2
Joined: Wed Jan 22, 2020 9:45 am

Re: TrackClip Pro led's visible?

Post by fredepagh » Wed Jan 22, 2020 9:46 am

Having the exact same issue, needs someone to help :D
My camera can't seem to "find" the LED on my headset. It is kind off if they were'nt turned on? right?

aeo214
Posts: 3
Joined: Fri Jan 17, 2020 8:53 pm

Re: TrackClip Pro led's visible?

Post by aeo214 » Wed Jan 22, 2020 2:52 pm

Yes. I can still use the track hat clip, but the TrackClip Pro is not recognized by the camera.

Chris.Johnson
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 139
Joined: Tue Aug 15, 2017 1:56 pm

Re: TrackClip Pro led's visible?

Post by Chris.Johnson » Mon Jan 27, 2020 2:26 pm

Hello,

Can you guys share some screen shots of the Camera view? If the LED's are just not turning on, you might try plugging the Track Clip Pro, and the Track IR into separate USB ports. If they are already in different USB ports, there could be a chance that the device is broken.
All the Best,
Chris Johnson
Customer Support Engineer
NaturalPoint

aeo214
Posts: 3
Joined: Fri Jan 17, 2020 8:53 pm

Re: TrackClip Pro led's visible?

Post by aeo214 » Fri Jan 31, 2020 11:14 am

TrackIR TrackClip camera.PNG
TrackIR TrackClip camera.PNG (46.58 KiB) Viewed 143 times
The TrackClipPro does not show any image in the camera.


I plugged the TrackClipPro and camera into separate USB ports.
The TrackClipPro did not "ding", to indicate Win10 had recognized a usb device.

Post Reply