Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Breakpain
Posts: 2
Joined: Sat Jan 30, 2010 2:30 am

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Breakpain » Sat Jan 30, 2010 2:44 am

Hi, will the clip fit with those?

- Razer Megalodon
[img:left]http://www.razerzone.com/media/catalog/ ... 1/01_2.jpg[/img]













- Sound Blaster arena surround
[img:left]http://images.europe.creative.com/image ... 8979_1.png[/img]


















Thank you for your advice guys.

Breakpain
Posts: 2
Joined: Sat Jan 30, 2010 2:30 am

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Breakpain » Tue Feb 02, 2010 10:41 am

Ok, so, I�ve just arrived with my new headset - Megalodon. TCP fits there, like it was done for it, so another solved problem ;-).

[size:11pt][color:#FF0000]RAZER Megalodon - OK[/color][/size]

Seth Steiling
Posts: 1366
Joined: Fri Jun 27, 2008 11:29 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Seth Steiling » Tue Feb 02, 2010 11:01 am

Thanks for the feedback, Ales.
Marketing Manager
TrackIR | OptiTrack

Kozmyk
Posts: 1
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:48 pm

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Kozmyk » Wed Apr 21, 2010 6:57 pm

Hi there NaturalPointers,

Hama Headset CS-453

Cheap as chips with a good clear sound.
I bought a couple of pairs in case I snap one. ;)
Price fluctuates but there's usually a deal for around �5.00 at any one time somewhere on the net.
I might even get to try the Ventrilo mic one of these days.

http://www.amazon.co.uk/Hama-PC-Headset ... B00005UPCY

Chris_Acrobat
Posts: 5
Joined: Wed Aug 19, 2009 7:35 am
Location: Sweden

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Chris_Acrobat » Fri Aug 06, 2010 9:36 am

Is G35 or G930 "ready to use with TrackClip PRO"?
Is there some one that can confirm G35?

Ziggy447
Posts: 1
Joined: Tue Oct 12, 2010 12:56 am

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Ziggy447 » Tue Oct 12, 2010 1:00 am

The TrackClip PRO DOES fit the Logitech G35 Headphones!

Just recieved mine today and they will fit onto the metal adjustment part just barely when it is fully extended. This doesn't mean it doesn't work perfectly though :)

Kessler
Posts: 2
Joined: Tue Oct 12, 2010 3:12 am

Re: Headphones ready to use with TrackClip PRO. Add yours !

Post by Kessler » Wed Oct 13, 2010 6:36 am

I own a G35 headset, and I've fitted it to the black spot just beneath the metal extension. It's a bit fat, but it clicks if you squeeze it tight. Don't worry, it won't break. If you have any of the G Keys customised, be aware that the limb will bump into them occasionally - so don't set them to anything important!

Post Reply