TrackIR 5 & Track Clip Pro problem

JorgenToll
Posts: 7
Joined: Wed Jul 22, 2015 1:08 am

Re: TrackIR 5 & Track Clip Pro problem

Post by JorgenToll » Thu Jul 23, 2015 1:28 pm

Wilco! :)

XSannz
Posts: 30
Joined: Fri Jul 17, 2015 3:05 am
Location: New Zealand

Re: TrackIR 5 & Track Clip Pro problem

Post by XSannz » Thu Jul 23, 2015 2:54 pm

All good for Mike to take the credit.

I just thought the test was logical as an implementation specialist it's my daily job to prove product or software faults and such.

Hope your up and running soon enough. On the flips side if mine ever goes faulty would be interesting to see if I can interface software and make it do Ir photography.

Perhaps that's an alternative market
Dum Spiro, Spero

Nascentes morimur

JorgenToll
Posts: 7
Joined: Wed Jul 22, 2015 1:08 am

Re: TrackIR 5 & Track Clip Pro problem

Post by JorgenToll » Mon Jul 27, 2015 9:54 am

The new TrackIR 5 camera arrived today. Everything is ok again. :)

But what might have been the problem?
Like I mentioned before, the camera is about as old as a TIR5 gets. It has suffered a few unlucky falls of the monitor. Nothing lately though, AFAIK.
I built a new gaming PC a few months ago, and got a powered USB3 hub, to which I attached all my peripherals.

MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

Re: TrackIR 5 & Track Clip Pro problem

Post by MikeWitham » Mon Jul 27, 2015 4:16 pm

JorgenToll,

I think that the IR shield somehow deteriorated over time. Which isn't something I see often with the cameras, but could have been caused by something in your environment. No way to know for sure without testing it.

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager

Post Reply