TrackIR and Arma 2 (german) not working

Post Reply
Solex_nl
Posts: 3
Joined: Sat May 09, 2009 12:50 am

TrackIR and Arma 2 (german) not working

Post by Solex_nl » Tue Jun 02, 2009 10:44 am

Iam a lucky guy to own both..
But my german isnt perfect and I cant find how to get trackir working ingame.. The Arma manual points me to this website.

How does one get it up ad running.
(trackir4+clip and Trackir 5 beta latest software)

Alex
The Netherlands.

Seth Steiling
Posts: 1366
Joined: Fri Jun 27, 2008 11:29 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR and Arma 2 (german) not working

Post by Seth Steiling » Tue Jun 02, 2009 11:02 am

If you haven't already done so, make sure to run a game list update in the TrackIR software. ArmA 2 was just recently added to the public games list.

After you've done that, you'll need to activate TrackIR support in the A2 controller menu.
Marketing Manager
TrackIR | OptiTrack

capt_t
Posts: 5
Joined: Fri Jun 05, 2009 4:43 am

Re: TrackIR and Arma 2 (german) not working

Post by capt_t » Fri Jun 05, 2009 4:46 am

Works perfect for me, but needs to be activated separatly in Arma Options -> Controller menu.

Tom

Post Reply