DCS A-10C TITLE

dbeaty2
Posts: 2
Joined: Sat May 21, 2011 4:47 am

DCS A-10C TITLE

Post by dbeaty2 » Sat May 21, 2011 4:58 am

Hi, perhaps I have my title settings wrong but I cannot get the TrackIR 5 application to load my profile for DCS A-10C. It always loads the Default. In the titles area, I see a listing for DCS: A-10C and I have the profile set there, but it will not load when the game loads. In fact, it switches to Default if I run the game, so it must be something I am doing wrong. I can Opt Tab back into the TrackIR software and manually switch when A-10C runs. Any tips would help.

dbeaty2

slutzinc
Posts: 2
Joined: Sat May 21, 2011 7:36 am

Re: DCS A-10C TITLE

Post by slutzinc » Sun May 22, 2011 2:37 am

I have a similar problem. TrackIR 5 thinks I'm running DCS: Black Shark when I run DCS: A-10C, and loads my BS profile. I've set up a different profile for A-10, and made sure to have it 'paired' in the games list. FWIW, I run the Steam versions of both DCS: Black Shark and DCS: A-10C.

dbeaty2
Posts: 2
Joined: Sat May 21, 2011 4:47 am

Re: DCS A-10C TITLE

Post by dbeaty2 » Mon May 23, 2011 3:26 pm

Looking in task manager, I see "DCS" running as an app. But I am not seeing anything in the games list with just that title. Obviously the DCS:A-10 is not loading the profile. I tried choosing "exclusive" that may have fixed it...

NaturalPoint - Mike
Posts: 1896
Joined: Tue Feb 01, 2011 8:41 am
Location: Corvallis, OR

Re: DCS A-10C TITLE

Post by NaturalPoint - Mike » Mon May 23, 2011 6:35 pm

What version of TrackIR are you running?

slutzinc
Posts: 2
Joined: Sat May 21, 2011 7:36 am

Re: DCS A-10C TITLE

Post by slutzinc » Tue May 24, 2011 7:31 am

TIR v 5.1.300 (build 9945) on Windows 7 64 bit.

normntaz
Posts: 1
Joined: Wed Aug 17, 2011 2:52 pm

Re: DCS A-10C TITLE

Post by normntaz » Wed Aug 17, 2011 2:54 pm

I just received my new TrackIR yesterday, and experienced this as well. I am runninng 5.1.3 on Windows 7 64-Bit.

NaturalPoint - Mike
Posts: 1896
Joined: Tue Feb 01, 2011 8:41 am
Location: Corvallis, OR

Re: DCS A-10C TITLE

Post by NaturalPoint - Mike » Wed Aug 17, 2011 4:47 pm

Due to the way it was coded in game by the manufacturer, TrackIR thinks A10 is Black Shark, and will use the profile that you set for Black Shark.

MaddHatter
Posts: 12
Joined: Mon May 16, 2011 3:28 pm
Location: NY

Re: DCS A-10C TITLE

Post by MaddHatter » Fri Aug 19, 2011 8:40 pm

this would be a very good use for an in-game overlay....just saying *wink*wink* lol

Elwin
Posts: 8
Joined: Sat Aug 20, 2011 4:09 am

Re: DCS A-10C TITLE

Post by Elwin » Sat Aug 20, 2011 4:28 am

I have the same problem. As I don't have Black Shark, I will simply set the Black Shark title to A-10 profile and see if it works.

Fakum
Posts: 6
Joined: Sat Aug 20, 2011 5:42 pm
Location: USA

Re: DCS A-10C TITLE

Post by Fakum » Sat Aug 20, 2011 5:55 pm

I spent quite some time thinking it was an issue on my end,,, I cant get the title to load either

Post Reply