TIR and F1 Challenge

Post Reply
troopers-world.de
Posts: 4
Joined: Wed Sep 15, 2004 5:00 am

TIR and F1 Challenge

Post by troopers-world.de » Wed Sep 15, 2004 2:19 pm

Hi together!

Could you please tell me, what to do exactly to get TIR2 working in F1 Challenge like in the promotion video?
I tried to work it out but I had no success. I'm using this great TIR for my flightsims and would like to get also more realism in racingsims. A manual in German would be great!!! But English isn't that big problem...

Thanks a lot
and best regards

Trooper

[ September 16, 2004, 07:30 AM: Message edited by: troopers-world.de ]

troopers-world.de
Posts: 4
Joined: Wed Sep 15, 2004 5:00 am

Re: TIR and F1 Challenge

Post by troopers-world.de » Thu Sep 16, 2004 12:46 pm

No answer? Mainly I bought TIR2!?
Okay then, I think, I have to ask the community....
Thx a lot!!!!

Bye Trooper

Wayne
Posts: 891
Joined: Thu Jan 08, 2004 5:00 am
Location: Oregon

Re: TIR and F1 Challenge

Post by Wayne » Thu Sep 16, 2004 4:28 pm

troopers-world.de,

Sorry I missed your post.

You will need to donload two utilities to make this work, both of these can be found here

You will need TIR2joy and PPJoy. The instructions that come with them are quite straight forward, so you should not have a problem.

If you get stuck anywhere then please drop me a quick e-mail when I am in the office and I will help.

Once again, sorry that I missed your post the first time.

troopers-world.de
Posts: 4
Joined: Wed Sep 15, 2004 5:00 am

Re: TIR and F1 Challenge

Post by troopers-world.de » Fri Sep 17, 2004 10:07 am

Thanks a lot Wayne! Sorry for my impatience ;-) but I am hot to get it working...lol

edit: I already have this programs, but I don't get it working. Only with trackmapper I'm able to use TIR2. I programmed N and V for it to look left and right, but that is not really great.

What do I have to configure in F1 Challenge itself? Do I have to edit something in the Player.gdb?

Best regards

Trooper
www.troopers-world.de

[ September 17, 2004, 05:19 PM: Message edited by: troopers-world.de ]

troopers-world.de
Posts: 4
Joined: Wed Sep 15, 2004 5:00 am

Re: TIR and F1 Challenge

Post by troopers-world.de » Fri Sep 17, 2004 11:11 pm

Yesssssssssssssss....I got it!!!

Great! I had really big problems to get it running. Also with manual. Now I have to start Tir2Joy twice (??)
and then it works. I think it is not really the right way to start a program two times, but it relly works great....

Thanks a lot for your advise and for a very very gret product "TIR2"

I am very glad now.....juhhuuuuu

Best regards

Trooper

johngrasso
Posts: 1
Joined: Sat Sep 11, 2004 5:00 am
Location: Netherlands

Re: TIR and F1 Challenge

Post by johngrasso » Sun Sep 19, 2004 1:21 am

Could you tell me the settings for trackmapper?
I'v got it working but the camera goes directly to te left and right, no a slow movement as in the video!

Post Reply