Weird Track IR problem

Post Reply
mattiusir
Posts: 7
Joined: Thu Oct 18, 2007 8:12 am

Weird Track IR problem

Post by mattiusir » Sun Mar 09, 2014 1:14 pm

I have TrackIR 5 with the clip & am getting a weird problem. I generally use Orbx software & fly in those areas no problem. Today I downloaded pilots FSGlobal 2010 for FTX & thought I would try a different are as the mesh would be much improved. Now, this is where it gets weird. If I fly from say UK or USA then I get no problems. However I thought I'd try a fly from one of the Greek islands. If I fly from say Athens, Naxon or Santorini then the plane loads ok & all seems fine for 6 or so seconds then Track IR ceases to work even though both green lights are on. Weird or what???? Any help would be greatly appreciated! :?:

MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

Re: Weird Track IR problem

Post by MikeWitham » Mon Mar 10, 2014 9:51 am

Hello Mattiusir,

That is an odd problem. I have not heard of this issue. I am going to have to send you to forums related to the add-ons. I will look into finding a solution, and post whatever I find here. Please post any updates or changes here as well.

Best regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager

mattiusir
Posts: 7
Joined: Thu Oct 18, 2007 8:12 am

Re: Weird Track IR problem

Post by mattiusir » Mon Mar 10, 2014 12:16 pm

I disabled FS Global 2010. & still get the same problem! I don't think it's this that's causing the problem. Also when TIR stops working, FS does not close properly * I have to end task even though FSX has not stopped working. The problrm is really stange???

mattiusir
Posts: 7
Joined: Thu Oct 18, 2007 8:12 am

Re: Weird Track IR problem

Post by mattiusir » Tue Mar 18, 2014 9:22 am

If I go to event viewer I get this!

Image

MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

Re: Weird Track IR problem

Post by MikeWitham » Fri Mar 21, 2014 11:49 am

Hello mattiusir,

The only advice that I have given is to disable all add-ons that alter or enhance the view or camera control to see if that helps. When it freezes can you switch to TrackIR and see if it still functions before shutting down? Also please let me know if you have made any changes or if there are any updates.

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager

Post Reply