TrackIR 4 with TrackIR 5 software not working w/ Lomac

Post Reply
Greenwood
Posts: 2
Joined: Wed Oct 14, 2009 6:29 am

TrackIR 4 with TrackIR 5 software not working w/ Lomac

Post by Greenwood » Wed Oct 14, 2009 6:35 am

Hello.

I'm having an issue with my TrackIR 4 & LOMAC. I just bought Flaming Cliffs yesterday. It worked fine for regular LOMAC and also works fine with BS and IL-2. Never had a problem before.

I uninstalled Lock On version 1 and re-installed. Then I installed Flaming Cliffs addon with the newest update from Lockon webpage - 1.12B? I believe it is. I then un-installed my TrackIR software and downloaded the newest update and installed it.

When I rebooted and ran LOMAC FC - The TrackIR's lights would come on and look like it would for any other game but there was no response at all in game. I have not edited or changed any config files (I'm not aware of any config files that I may need to update?)

I have Windows XP SP3.
Q6600 CPU, 3GB RAM, Geforce 8800GT

Any ideas? Thanks!

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR 4 with TrackIR 5 software not working w/ Lomac

Post by VincentG » Wed Oct 14, 2009 12:38 pm

Some users have reported TrackIR no longer working in Lock-On: Flaming Cliffs, with the latest game patch (1.12a).

To remedy this simply open your LOMAC->Input folder, and delete the TrackIR.ini file; then go to LOMAC->Config folder, and delete the TrackIR.ini file located here as well.

Greenwood
Posts: 2
Joined: Wed Oct 14, 2009 6:29 am

Re: TrackIR 4 with TrackIR 5 software not working w/ Lomac

Post by Greenwood » Wed Oct 14, 2009 2:35 pm

Thank you sir...that fixed it!

CoolSpy
Posts: 19
Joined: Thu Nov 06, 2003 5:00 am
Location: France

Re: TrackIR 4 with TrackIR 5 software not working w/ Lomac

Post by CoolSpy » Sun Nov 29, 2009 4:03 pm

Same problem!!! NO blue light when I launch the game !! I deleted both files but no change :(

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR 4 with TrackIR 5 software not working w/ Lomac

Post by VincentG » Tue Dec 01, 2009 4:42 pm

[quote=CoolSpy]Same problem!!! NO blue light when I launch the game !! I deleted both files but no change :([/quote]

What OS are you using?

What version of the TrackIR software?

Post Reply