Resident Evil 7/BIOHAZARD shows cursor but can't click

This is the place for comments, criticisms and even the occasional compliment related to the SmartNav drivers and profiler. Also the place to discuss and review support issues.
Post Reply
accessiblegamer
Posts: 12
Joined: Sat Jan 16, 2016 1:08 pm

Resident Evil 7/BIOHAZARD shows cursor but can't click

Post by accessiblegamer » Fri Apr 14, 2017 10:42 am

The thread title pretty much explains everything. I've tried running the game in full screen//windowed/combo mode, administrative mode, reinstalling twice, verified game files thrice, etc. The point is I was extremely diligent making sure the game files were not corrupted in any way. The bug is reproducible: I can move the cursor but left/right clicking using my sip and puff Switch connected to the back of the natural point does not function In this game and in this game only.

Could you take a look at this, Mike?

MikeWitham
NaturalPoint Employee
NaturalPoint Employee
Posts: 1477
Joined: Mon Nov 04, 2013 10:19 am

Re: Resident Evil 7/BIOHAZARD shows cursor but can't click

Post by MikeWitham » Mon Apr 17, 2017 1:36 pm

accessiblegamer,

I'll see what I can do. I don't have a sip and puff switch on hand, but will see if I can replicate the issue with what I have on hand. I'll see if I can get my hands on a copy of the game.

Regards,
Mike Witham
TrackIR Product Manager

Tom_Quad_NY
Posts: 4
Joined: Thu Sep 28, 2017 6:07 pm

Re: Resident Evil 7/BIOHAZARD shows cursor but can't click

Post by Tom_Quad_NY » Thu Sep 28, 2017 6:15 pm

I don't use sip and puff, but I do use dwellclicker, I had the same problem with some of the Total War titles, at least since Rome II

accessiblegamer
Posts: 12
Joined: Sat Jan 16, 2016 1:08 pm

Re: Resident Evil 7/BIOHAZARD shows cursor but can't click

Post by accessiblegamer » Fri May 18, 2018 10:52 am

I am bumping this thread as the issue has not been resolved… Or even addressed by anyone currently working for naturalpoint.

Post Reply