TrackIR software 5.1 Final now available - Updated

whforbesii
Posts: 31
Joined: Tue Sep 04, 2007 8:17 pm
Location: EL CENTRO, CA

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by whforbesii » Wed Jan 05, 2011 2:37 am

I'm getting this after uninstall and reinstall and I had cleared the registry. "This application is already running in one instance"
Also can not save profiles and GUI errors, The speed is only 1 to 5 and smoothing is not working well. I start IL2 and have slow head movement.

Image


Faulting application name: TrackIR5.exe, version: 5.1.0.200, time stamp: 0x4d1d355d
Faulting module name: TrackIR5.exe, version: 5.1.0.200, time stamp: 0x4d1d355d
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0001ea5f
Faulting process id: 0x990
Faulting application start time: 0x01cbacb6b4760b75
Faulting application path: D:\Program Files (x86)\NaturalPoint\TrackIR5\TrackIR5.exe
Faulting module path: D:\Program Files (x86)\NaturalPoint\TrackIR5\TrackIR5.exe
Report Id: 107247cb-18aa-11e0-bff5-485b3908eba0

(wordtext error)
TrackIR5.exe
5.1.0.200
4d1d355d
TrackIR5.exe
5.1.0.200
4d1d355d
c0000005
0001ea5f
990
01cbacb6b4760b75
D:\Program Files (x86)\NaturalPoint\TrackIR5\TrackIR5.exe
D:\Program Files (x86)\NaturalPoint\TrackIR5\TrackIR5.exe
107247cb-18aa-11e0-bff5-485b3908eba0

crownwang
Posts: 4
Joined: Sat Jan 01, 2011 8:51 am

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by crownwang » Wed Jan 05, 2011 8:17 am

I can use the beta 3 in blackshark
but I can`t use the trackIR in A-10C,
In the A10-C game,I check in the control list of the option,I can`t find the trackIR.
I need help.please

thanks

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by VincentG » Wed Jan 05, 2011 11:41 am

[quote=crownwang]I can use the beta 3 in blackshark
but I can`t use the trackIR in A-10C,
In the A10-C game,I check in the control list of the option,I can`t find the trackIR.
I need help.please

thanks[/quote]

What version of Windows are you using?

Do you see DCS:A-10C, on your games list?

Are you running the 32-bit, or 64-bit vresion of the gaming application?

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by VincentG » Wed Jan 05, 2011 11:45 am

Wolfseven,

Are you using the TrackClip, or the TrackClip Pro, with your camera?

Are you running Windows 7?

Are you logged into the system as an admin?

Do you have the software setup to run at startup?

Do you get slow head movement within the TrackIR software as well, or only within IL2?

crownwang
Posts: 4
Joined: Sat Jan 01, 2011 8:51 am

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by crownwang » Thu Jan 06, 2011 7:48 am

I use the win7.
I can see the A10-C in my game list of IR software.
Run the DCS: A-10C Warthog (English download BETA 4 version),
So I can`t find the IR in contral of options.
other game is ok to use the IR.

thanks

whforbesii
Posts: 31
Joined: Tue Sep 04, 2007 8:17 pm
Location: EL CENTRO, CA

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by whforbesii » Thu Jan 06, 2011 8:06 am

the information you seek is in my Sig. as far as specs.
win7x64 home premium track ir pro clip on.
yes I'm running as admin

yes I'm logged in as admin.

yes I have the software to run and minimize when windows starts.

slow head movmenet in all the other games i.e. FC2, IL2, A10C, BlackShark and Arrma II.

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by VincentG » Thu Jan 06, 2011 4:20 pm

[quote=crownwang]I use the win7.
I can see the A10-C in my game list of IR software.
Run the DCS: A-10C Warthog (English download BETA 4 version),
So I can`t find the IR in contral of options.
other game is ok to use the IR.

thanks
[/quote]

Have you tried running both the TrackIR software, and the gaming application as an admin (right click on the exe file for each, and select run as admin)?

If you are running the 64-bit version of A-10C, make sure that you have 5.1 beta 3 installed

VincentG
Posts: 7728
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:00 am
Location: Corvallis, Oregon

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by VincentG » Thu Jan 06, 2011 4:27 pm

[quote=Wolfseven]the information you seek is in my Sig. as far as specs.
win7x64 home premium track ir pro clip on.
yes I'm running as admin

yes I'm logged in as admin.

yes I have the software to run and minimize when windows starts.

slow head movmenet in all the other games i.e. FC2, IL2, A10C, BlackShark and Arrma II.[/quote]

OK, the already running error, is going to occur if you have it set to run at start (minimized), and you try to use the TrackIR icon on the desktop.

Are you also getting slow movement within the TrackIR software as well?

Are you using the TrackClip, or the TrackClip Pro?

Do you see the slow movement if you use the 4.1.038 software?

If you create a new profile, and then set it to exclusively load, does it also react slowly within the TrackIR software?

chrisreb
Posts: 5
Joined: Fri Oct 17, 2008 9:59 am

Re: TrackIR software 5.1 beta 1 now available

Post by chrisreb » Fri Jan 07, 2011 12:47 pm

When using Beta 3 the Function keys no longer work. Clicking on F12 with the mouse on the interface does centre the view but pressing F12 does not.

whforbesii
Posts: 31
Joined: Tue Sep 04, 2007 8:17 pm
Location: EL CENTRO, CA

Re: TrackIR software 5.1 beta 3 now available - Updated

Post by whforbesii » Fri Jan 07, 2011 3:35 pm

OK, the already running error, is going to occur if you have it set to run at start (minimized), and you try to use the TrackIR icon on the desktop. I do not use any of the icons, when windows boots up the error starts on its own no help from me.

Are you also getting slow movement within the TrackIR software as well? no

Are you using the TrackClip, or the TrackClip Pro? ok not clear on what you mean here. I have a red 3 led clip on, I bought from you guys so what its called, I thought I was specific enough with the words track ir clip on?

Do you see the slow movement if you use the 4.1.038 software? I'm not having any issues with this software. Post errors I'm getting in that thread. (Beta)

If you create a new profile, and then set it to exclusively load, does it also react slowly within the TrackIR software? will not let me save profiles they are gone after I reboot or restart the aplication.

Post Reply